OVER MIJ

wie ik ben en wat mij inspireert

Korte kennismaking

Waar inspiratie en deskundigheid samenkomen.

Ik ben Monique Looman, 52 jaar,  getrouwd en moeder van twee zonen. Ik heb al jaren een passie voor gezonde voeding en de invloed daarvan op onze gezondheid en heb mijn studie afgerond tot voedingsdeskundige. Nog steeds ben ik dagelijks bezig met het lezen van boeken en informatie over voeding. Ook de invloed van hormonen vind ik erg interessant en hierin ben ik me steeds meer aan het verdiepen.

Allereerst wil ik mensen ervan bewust maken wat we eigenlijk eten. Hiermee zijn echt heel veel gezondheidsklachten en overgewicht te voorkomen. De tijden zijn nogal veranderd en daardoor zijn we ook anders gaan eten. Als je bij mij komt gaan we samen kijken welke keuzes je het beste kunt maken om jouw doelen te bereiken. Dus heb jij gezondheidsklachten, ben je vaak moe, wil je graag wat kilo’s kwijt, heb je overgangsklachten, of wil je gewoon een gezonde leefstijl aannemen? Dan kan ik je daarbij helpen!

 

Voedingsadvies op maat van een betrouwbare voedingsdeskundige.

Je kunt bij mij altijd terecht voor een intake, waarin we samen kijken wat ik voor je kan betekenen. 

 

Met lekkere en gezonde voeding verbetert je gezondheid en gewicht.

Monique Looman

Wat kun je bij mij verwachten?

In het intakegesprek neem ik een aantal vragen met je door, waardoor ik een goed beeld krijg van je gezondheidstoestand. Vervolgens ga je een week bijhouden wat je eet en drinkt en kom je bij me terug. Aan de hand van je eetschema maak ik een op maat gemaakt voedingsadvies, passend bij jou.

Tijdens elke afspraak krijg je natuurlijk ook al informatie over welke voeding goed voor je is en welke niet.

Tevens maak ik gebruik van een analyseweegschaal welke niet alleen je gewicht meet, maar ook je BMI, lichaamsvet, spiermassa en -kwaliteit, botmassa, BMR en visceraal vet.
Ook kun je bij mij terecht voor de juiste voedingssupplementen (dus niet de slecht opneembare vormen).

Tot slot wil ik nog vermelden dat je bij mij geen tijdelijk dieet hoeft te volgen en ook gaan we geen calorieën tellen!

Binnenkort beginnen?

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je vrijblijvend jouw situatie bespreken? Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens.

E-mailadres

info@voedingsadvieslooman.nl

Telefoonnummer
Adres

Tulpstraat 53, 5342 BD Oss